huijauskoodit The Sims 2 Yliopisto

HUIJAUSKOODIT
------
Voit kirjoittaa huijauskoodeja, kun avaat pelin komentoruudun painamalla yhtä aikaa näppäimiä Ctrl, Shift ja C. Huomaa isojen ja pienten kirjainten käyttö.

Uudet huijauskoodit The Sims 2 Yliopisto -lisäosassa:

changeLotZoning [residential community greek dorm secretsociety]: Tällä huijauskoodilla voit muuttaa tontin kaavoitusta. Varmista aluksi, ettei tontilla, jonka haluat kaavoittaa uudelleen, asu simejä. Mene kyseiselle tontille ja kirjoita huijauskoodi sen mukaan, miksi haluat tontin muuttaa.

boolProp dormSpecificToolsDisabled true/false: Tällä huijauskoodilla saat käyttöösi osto- ja rakennustilan toimintoja, jotka eivät yleensä ole käytettävissä asuntolatontilla.

boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false: Tämän huijauskoodin avulla voit kääntää mitä tahansa esinettä 45 astetta sen sijaan, että ne kääntyisivät 90 astetta, kuten yleensä.

The Sims 2 -huijauskoodit:

help: Tällä huijauskoodilla saat esiin kaikki pelistä löytyvät huijauskoodit.

help [huijauskoodi]: Tällä koodilla saat esiin lisätietoa tietystä huijauskoodista.

exit: Tämä huijauskoodi sulkee pelin komentoruudun.

expand: Huijauskoodi laajentaa tai pienentää komentoruudun.

moveObjects on/off: Tämä koodi poistaa esineiden sijoittamiseen liittyvät rajoitukset osto- ja rakennustilassa. Huijauskoodi poistaa siirto- ja kääntötoiminnon rajoitukset esimerkiksi käytössä olevien ja normaalisti kiinteiden esineiden osalta. Koodin käytön tiedetään aiheuttavan ongelmia pelin toiminnassa, reitityksessä, piilotettujen esineiden tuottamisessa ja käsittelyssä jne. Huomaa, että tätä koodia käytettäessä on mahdollista vahingossa poistaa kohteita, joita ei normaalisti voi poistaa, kuten simejä, postilaatikoita ja roskatynnyrejä. Jos poistat tällaisia esineitä vahingossa, et voi enää palauttaa niitä. Käytä siis koodia varovaisesti.

aging –on/off: Tällä koodilla voit pysäyttää simiesi ikääntymisen. Myös tämä koodi häiritsee pelin tasapainoa ja estää pikku simejäsi kasvamasta aikuiseksi. Tätäkin koodia on syytä käyttää harkiten.

autoPatch -on/off: Tämän huijauskoodin avulla voit ottaa käyttöön The Sims 2 -pelin päivityksistä kertovan toiminnon. Kytke ilmoitukset päälle ja napsauta Muokattujen osien lista -painiketta (Se pieni lumihiutaleen näköinen kuvake naapurustopaneelissa). Jos saatavilla on uusia päivityksiä, voit vahvistaa niiden latauksen.

slowMotion [arvo]: Sinun täytyy määrittää haluamasi hidastusaste. Esimerkiksi SlowMotion 4. Arvo vaihtelee välillä 0 - 8, jolloin 0 on normaalinopeus ja 8 hitain.

boolProp enablePostProcessing true/false: Tämä mahdollistaa jälkikäsittelykoodien käytön - katso lisää alta. Tämä koodi on hyödyllinen, jos aiot tehdä animaatioita. Katso lisää alta. Huomaa, että koodi toimii vain, jos tietokoneesi näytönohjain pystyy käsittelemään pikselikohtaisia varjoja. Jos näytönohjaimesi ei tue pikselivarjoja, näyttö saattaa muuttua osittain mustaksi. Kuva palaa ennalleen vasta kun kytket toiminnon pois päältä. Jos kytket jälkikäsittelyn ja filmatisoinnit päälle, kuvassa saattaa esiintyä virheitä animaatioiden aikana.

bloom [r g b x] [0.0 - 1.0] (rgb merkitsee väriä, kun taas x on sumennuksen määrä) : Tällä koodilla voit lisätä peliin tv-ohjelmista tutun sumennustehosteen. Tämä toiminto toimii vain, jos olet jos käyttänyt koodia boolProp enablePostProcessing true.

vignette [X-akseli Y-akseli X] [0.0 - 1.0] (X merkitsee häivytyskerrointa) : Toiminto lisää häivytystehosteen määritetyn keskipisteen ympärille. Komennolla vignette 0.5 0.5 0.5 saat siis häivytettyä ruudun reunat. Suurin mahdollinen häivytysaste on Vignette 0.5 0.5 1.0. Tämä toiminto toimii vain, jos olet jos käyttänyt koodia boolProp enablePostProcessing true.

filmGrain [arvo väliltä 0.0 - 1.0]: Tämä koodi tekee kuvasta rakeisen. Tämä toiminto toimii vain, jos olet jos käyttänyt koodia boolProp enablePostProcessing true.

letterBox [arvo väliltä 0.0 - 0.4]: Toiminnolla asetat ruudulle reunukset. Tämä toiminto toimii vain, jos olet jos käyttänyt koodia boolProp enablePostProcessing true.

Ei kommentteja: